OnePlus 8T biće širi i viši od prethodnika, proizvođač maski otkrio dizajn kamere

OnePlus će uskoro predstaviti novi OnePlus 8T bez Pro modela. Dotični je preuranjeno osvanuo na web stranicama proizvođača maski, a otkrilo se i da je od svog prethodnika viši i širi. 

OnePlus sad već tradicionalno u ovo vreme predstavlja svoju T verziju top modela sa proleća. Za razliku od ranije ove ćemo jeseni dobiti samo jedan uređaj. OnePlus je zaključio da boljeg od OnePlus 8 Pro za sada nemaju. 

OnePlus 8T tako će biti naslednik modela OnePlus 8. Zadržaće istu dijagonalu ekrana od 6.55 inča, ali će taj njegov ekran dobiti 120Hz stopu osveženja. Saznalo se a će uprkos istoj veličini ekrana OnePlus 8T od svog prethodnika ipak biti nešto veći uređaj. 

Gabariti OnePlus 8T uređaja tako iznose 162.8 x 75.5 x 8.4 mm, a debljina ide do 9.3mm kad računamo grbu kamere na leđima. OnePlus 8T dobiće i jaču bateriju od prethodnika, pa će se sa 4500mAh izjednačiti sa OnePlus-om 8 Pro. Biće prvi u OnePlus ekipi sa novim 65W punjenjem. 

OnePlus obećava punjenje u potpunosti za samo 49 minuta. Proizvođač maski Case Mate otkrio nam je i novi modul quad kamere na leđima. Biće to sada već uobičajeni četvrtasti modul kamere u gornjem levom uglu uređaja. 

Ono što u njemu privlači pažnju su izgledno dva LED blica ili OnePlus ima nekog drugog asa u rukavu. OnePlus poslednjim teaserom najavljuje super ultrawide kameru pa ćemo videti.

Predstavljanje OnePlus 8T telefona, a izgledno i drugih OnePlus uređaja dogodiće se 14. oktobra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.