OnePlus 8T - otkriveno skoro sve

OnePlus 8T biće predstavljen 14. oktobra, a sa približavanjem tog datuma stiže sve više informacija o tom pametnom telefonu. 

Prema internet stranici 91mobiles, na evropskom tržištu verzija ovog telefona sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije koštaće 599 eura, a verzija sa 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije 699 evra. 

To znači da će OnePlus 8T zapravo biti nešto jeftiniji telefon u odnosu na njegova prethodnika (OnePlus 8). Što se tiče funkcija OnePlus 8T će na tržište navodno doći sa Snapdragon 865 čipom (ne u Plus verziji kao što je to bilo običaj kod dosadašnjih OnePlus T izdanja mobilnih uređaja), 6,5-inčnim FHD+ ekranom sa osvežavanjem od 120 Hz i podrškom za HDR10+. 

Što se tiče kamera spominje se četiri kamere sa zadnje strane, 48-megapikselna primarna kamera sa OIS-om, 16-megapikselna ultraširoka kamera, 5-megapikselna makro kamera i 2-megapikselni monokromatski senzor. 

U otvoru (rupi) sa prednje strane uređaja nalaziće se 16-megapikselna selfie kamera. Tu je i OxygenOS 11 baziran na Android 11 sistemu i baterija sa kapacitetom od 4500 mAh i podrškom za Warp Charge brzo punjenje od 65 W. 

Na kraju treba napomenuti kako je i sam glavni izvršni direktor OnePlus-a potvrdio ranija nagađanja, Pro verzija OnePlus 8T mobilnog uređaja nije u planu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.