Predstavljeni OnePlus Nord N10 5G i N100

OnePlus je davno napustio poslovnu filozofiju fokusiranja na samo jedan model, a sada se čini da će ponudu proširiti i na druge cenovne razrede. Nedavno smo videli kako je lansirao model iz srednjeg cenovnog razreda, OnePlus Nord, a juče je ovu liniju proizvoda pojačao za još dva modela – OnePlus Nord N10 5G i OnePlus Nord N100. 

Tako OnePlus Nord N10 5G dolazi sa novim Snapdragon 690 procesorom, 6,49-inčnim ekranom i 90 Hz stopom osvežavanja. Tehnologija izrade ekrana je LCD, a to znači da se i čitač otisaka prstiju seli na poleđinu. Primarna kamera donosi senzor od 64 megapiksela, koju upotpunjava ultra-širokougaona i macro kamera, kao i neizostavni senzor dubine. 

Napred se nalazi 16 MP selfie kamera. Ne treba zanemariti podatak da uređaj dolazi sa spoljnim stereo zvučnicima. Baterija ima kapacitet od 4300 mAh i podršku za brzo punjenje Warp charge 30T. Što se memorije tiče, tu su 6 GB RAM-a i 128 skladišnog prostora, a zanimljivo je da ovaj model donosi i ulaz za microSD karticu. Cena ovog modela na EU tržištu trebala bi da iznosi oko 350 evra. 

Drugi model predstavljen juče je OnePlus Nord N100. Dolazi po ceni od 200 evra, a donosi 4 GB RAM-a i 64 skladišnog prostora, kao i podršku za microSD memorijske kartice. Ekran ovog modela ima dijagonalu 6,52 inča, takođe je izrađen u LCD tehnologiji, a rezolucija iznosi 1600 x 900 px. Stopa osvežavanja je standardnih 60 Hz. Ovaj model pokreće Snapdragon 460, dakle procesor nižeg cenovnog ranga, temeljen na 11nm procesu, a baterija uređaja sadrži čak 5000 mAh, što nagoveštava da bi ovaj model korisniku mogao da donese i natprosečnu autonomiju. 

Primarna kamera ima senzor od 13 megapiksela, kojoj društvo čine macro kamera i senzor dubine. Oba modela bi se na evropskom tržištu trebala pojaviti uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.