Samsung Galaxy M11 u Evropi za manje od 160 evra

Jedan od predstavnika Samsung-ove Galaxy M serije pametnih telefona stiže i na evropsko tržište. Reč je o Galaxy M11 modelu koji je još na proleće predstavljen u Indiji, a sada se pojavio i u službenoj prodaji u Holandiji. 

Pregledom njegovih funkcija vidljivo je da se radi o entry-level uređaju. Ovaj mobilni telefon dolazi sa 6,4-inčnim HD+ Infinity-O LCD ekranom, Qualcomm-ovim Snapdragon 450 čipom i baterijom čiji kapacitet iznosi 5000 mAh (punjenje se odvija putem USB Type-C priključka na 15 W). 

Sa zadnje strane nalazi se plastična pozadina sa senzorom otisaka prstiju te trostrukom kamerom (13-megapikselna glavna kamera sa otvorom blende f/1.8, 5-megapikselna ultraširoka kamera sa otvorom blende f/2.2 i 2-megapikselna kamera koja fotografijama daje dubinu). Sa prednje strane nalazi se 8-megapikselna selfie kamera. 

Galaxy M11 dolazi sa 3 GB RAM-a te 32 GB interne memorije, a sadrži OneUI Core 2.1 interfejs koji se bazira na Android 10 sistemu. Za kraj ostavljamo verovatno najveću prednost ovog mobilnog uređaja njegovu cijenu, u prodaju stiže sa cenom od 159 evra (u plavoj i crnoj boji).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.