Samsung u Velikoj Britaniji nudi do 350 funti ako Huawei telefon zamenite Galaxy-em Note20 Ultra

Samsung se u Velikoj Britaniji odlučio za prilično hrabar ali i kontroverzan potez kako bi privukao sve oni koji tamo trenutno koriste Huawei telefon serije P30 i Mate 20. 

Svima koji prelete kod njih nude i do 350£ za zamenu dotičnih Huawei uređaja novim Galaxy-em Note20 Ultra.Bez dileme kralj tržišta smartphonea i dalje je Samsung, a u Velikoj Britaniji drugo mesto drži Apple, a treće i dalje Huawei. 

Uticaj Huawei-ja na tržištu smartphonea iz meseca u mesec bledi. Iako hardverski praktično bez mane, Huawei telefone serije P40 kupuju retki. Razlozi su dobro poznati. Izostanak Play Store-a i podrške za Google servise nije tek tako zanemariv nedostatak.

Svejedno, Samsung u Huawei-ju makar na britanskom tržištu i dalje vidi pretnju. Svesni su da će mnogi svoje Huawei Mate 20 i P30 telefone menjati najverovatnije telefonima nekog drugog brenda. Kako te potencijalne nove korisnike ne bi izgubili u Apple ili Xiaomi taboru, Samsung je odlučio bukvalno da ih kupi. 

Tako tamo za zamenu Huawei P30 Pro telefona, Samsung-ovim Galaxy-em Note20 Ultra nude 350 funti. Da sve bude jasnije, ne nude novac u kešu, ali onima koji predaju svoj P30 Pro, cenu Note20 Ultra telefona, umanjiće za tih 350£. Za P30 i Mate 20 i 20 Pro nude 250£, a za P20 Pro 200£. 

Program otkupa staro za novo nije baš novi način za boostovanje prodaje, ali većinom je slučaj da se otkupljuju stariji modeli istog brenda. Ovo je ipak posebna priča. Samsung više na meti nema Apple kao što je bilo in good old days.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.