Septembar je HTC-ov poslovno najbolji mesec ove godine

HTC redovno svakog meseca objavljuje svoje poslovne rezultate. Poneke rezultate smo objavljivali na ovim stranicama i oni su gotovo redovno bili vrlo negativni, čak su postizani i razni negativni rekordi. 

Tajvanska kompanija sada je objavila finansijske rezultate za septembar koji su za promenu pozitivni, štaviše to je najuspešniji HTC-ov mesec ove godine. To je kompanijin najbolji mjesec što se tiče zabeleženih prihoda, tako su prihodi od servisa i proizvoda u septembru iznosili 28,4 miliona američkih dolara. 

Spomenuti rezultat bolji je od oktobra, novembra i decembra 2019. godine, ali ipak je za 35,94% manji od prihoda zabeleženih u septembru 2019. godine. Kompanija nije otkrila podatke vezane za profitabilnost tokom septembra, dok će izveštaj za celokupni treći kvartal ove godine biti obavljen kasnije. 

Osim kroz finansijske poteškoće HTC je nedavno prolazio i kroz proces zamene glavnog izvršnog direktora, Yves Maitre je zbog ličnih razloga napustio tu poziciju, a zamenila ga je suosnivačica kompanije Cher Wang.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.