YouTube aplikacija za iOS i Android dobija nove mogućnosti

Google je na službenom blogu objavio promene koje donosi nova verzija YouTube aplikacije za iOS i Android. Uz novi pojednostavljeni interfejs, YouTube aplikacija od sada nudi bolje i jednostavnije upravljanje gestovima. 

Na primer, ulazak u full screen način je sad intuitivniji, budući da mu jednostavno pristupate povlačenjem prsta prema gore, naravno, na videu kojeg ste već pokrenuli. Obrnuta gesta video umanjuje. Novost je i novi pristup titlovima. Do sada su podešavanja istih bila skrivene ispod menuha sa tri uspravne tačkice, a sada je vidljiv na spoljnom. 

Isto vredi i za autoplay. Novost su i video isečci (Video Chapters) koji sada dolaze i na smartfone, a pokazuju delove videa kao male sličice za svaki isečak. 

U Google-u navode kako je ova nadogradnja YouTube aplikacija prema korisnicima krenula, tako da bi svi trebali da je dobiju kroz sledećih nekoliko dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Aj molim te uvedi neki dark mode za sajt, bukvalno ne mogu da gledam u njega koliko bljesti. Ili izmeni nesto ili daj nama posetiocima opciju da ukljucimo/isljucimo ovu uzasnu belu temu.

    Hvala.



Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.