Za nedelju dana od iOS-a 14 zaradio 100.000$

iOS 14 iz dana u dan dokazuje se kao najvažne iOS ažuriranjem ikad. Nova priča sad otkriva kako je lik, u samo 6 dana zaradio 100 000 dolara na paketu ikonica za iOS 14 početni ekran. 

Korisnici Android-a praktično od početka platforme uživaju u prilagodljivosti i otvorenosti koje pruža. Postavljanje widgeta, izmena ikonica pa i celih Tema i launchera na Android-u su oduvek. 

iOS 14 konačno donosi malo života i na početni ekran iPhone-a pa sad podržava postavljanje widgeta, ali i izmenu ikonica aplikacija.

Ovo poslednje čini na malo neobičan način, ali ako na ekranu želite da imate prečicu za pozivanje svekrve u obliku aždaje ili vam zadata ikonica Safari browsera ide na živce, ne morate je više gledati. S interneta skinite novu i postavite. 

iOS 14 to omogućuje kroz novu funkciju Shortcuts. Tu ćete kreirati novu prečicu, za aplikaciju po vašem izboru i nakon toga iz Galerije odabrati preuzetu ikonicu, upisati naziv, mada ga možete ostaviti i praznog i postaviti na početni ekran.

Umesto da skidate ikonicu po ikonicu, možete skinuti i ceo paket ikonica u kompletu i tako dobiti jedan usklađen look. 

Upravo na tome je jedan dizajner iz San Francisca u nedelju dana zaradio osta novca, ponudivši svoj paket ikonica za $28.

U tome mu je svakako pomogao i poznati youtuber MKBHD sa 12 miliona pretplatnika, koji je u svom videu predstavio upravo njegov paket ikonica. 

I sam dizajner je iznenađen uspehom i novcem koji je na brzinu zaradio.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.