Amazon u Velikoj Britaniji umesto PlayStation-a 5 dostavljao aparat za kafu i hranu za mačke

Pojedini Britanci koji su u prednarudžbini kupili PlayStation 5 preko Amazon-a nisu dobili željenu konzolu. Umesto nje su dobili, između ostalog, aparat za kafu, masažer za stopala ili hranu za mačke. 

Među onima koji su imali ovo neprijatno iskustvo je i novinarka Bex April. Svoje iskustvo je podelila na Twitter-u. Prema njenim navodima, Amazon je njenu narudžbinu označio kao "propuštenu" da bi joj onda bila dostavljena friteza. 

Bilo je onih koji su dobili kutiju od PlayStation-a, ali u njoj nije bilo ništa. Tvrde da im Amazon uopšte nije želeo pomoći. Iz Amazon-a su saopštili da žale zbog ovih propusta i poručili su da pokušavaju da utvrde šta je razlog za to. Pozvali su kupce da im se obrate kako bi se problemi rešili. Zbog logističkih problema dostava ove konzole u Velikoj Britaniji je otežana. 

Iz Amazon-a i drugih kompanija su ukazali na to da imaju ograničene zalihe. Veliki broj konzola je prodat odmah nakon što su postale dostupne. Mnogi su Britanci pokušali preko nemačkog servisa Amazon-a da kupe PlayStation 5, ali su ostali kratkih rukava, jer su dobili poruku da nije dostupan, kao i njegovi dodatni uređaji. U Sony-ju su istakli da će veći broj konzola biti dostupan do kraja ove godine, piše list Independent.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.