Apple plaća influenserima promovisanje na TikTok-u

Kako bi podstakao prodaju iPhone 12 mini telefona za koji kaže da je najmanji 5G telefon na svetu, Apple se okrenuo TikTok influenserima. Influnseri su plaćeni za izradu i promovisanje kratkih videa kojima se reklamira mali iPhone 12 sa 5,4-inčnim AMOLED ekranom. 


Zahvaljujući influenserima Apple-ov nalog na TikTok-u koji je u aprilu imao sam o 1.312 pratilaca, sada ima preko 366.000 pratilaca, a 4 videa koji su postovani na njega, narasli su na 1,3 miliona pregleda. Svi ti videi se temelje na istom "zapletu" - neko ima mogućnost čudesnog smanjivanja stvari, a glavni uspeh mu je smanjiti iPhone 12 u iPhone 12 mini. 
 
Oba modela pokreće 5nm A14 Bionic SoC procesor, a osim veličine ekrana, razlika između njih je u tome što iPhone 12 ima 6 GB RAM memorije, a iPhone 12 mini 4 GB, kao i u kameri, jer mini za razliku od trostruke mare u iPhone-u 12 (Wide, Ultra-wide, Telescopic), poseduje samo Wide i Ultra-wide kamere. 
 
Sa više od 800 miliona aktivnih korisnika širom sveta, TikTok je postao glavni promotivni kanal Apple-a, pa se ekipi iz Cupertina sigurno ne dopada što Trump želi da banuje TikTok iz SAD-a. Videćemo šta će o tome nakon inauguracije misliti Biden.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.