Facebook počeo javno testiranje mobilnog dark moda

Facebook je započeo sa prvim javnim testiranjem dark moda, odnosno "tamnog načina" u svojoj mobilnoj aplikaciji za Android i iOS, koji je u zadnje vreme jako popularan među korisnicima aplikacija, koji smatraju da je lepši i zdraviji za oči u odnosu na klasični izgled. 

Facebook je početak javnog testiranja objavio uz pomoć twitterašice Jane Manchun Wong, kojoj je u chatu potvrdio dolazak dark moda i montirao video koji možete pogledati ispod. Ukoliko se i vi nalazite među onima koji su slučajnim odabirom izabrani za testiranje, u opcijama pod Settings & Privacy biste trebali da ugledate Dark Mode (ili Tamni način) dugme, a ako na telefonu imate opšta podešavanja ulaska u dark mode nakon zalaska Sunca, Facebook će se automatski prilagoditi tamnom načinu. 

Ova funkcija se na telefonima čeka već jako dugo, od kada je Facebook u martu ove godine lansirao tu opciju za desktop okruženje, a njegova Messenger aplikacija je ima još od 2019. godine. Za sada još nije poznato kada će dark mod biti dostupan svim korisnicima mobilnog Facebook-a, ali verujemo da nećemo morati dugo da čekamo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.