LG Rollable - službeno ime za kompanijin prvi smartphone sa ekranom na razvlačenje

Sudeći prema zahtevu prema Kancelariji Evropske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO), LG se odlučio za ime svojeg nadolazećeg hibrida telefona i tableta sa ekranom na razvlačenje. Stiže na proleće. 

LG-ev Project Explore marljivo radi na novim zanimljivim uređajima. Nakon LG-a Wing, kojeg još uvek očekujemo na ovim prostorima, spremaju se da predstave još zanimljiviji uređaj koji sad ima i službeno ime. 

LG Rollable je ime na koje su se odlučili prema EUIPO-u i nakon LG The Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll i LG Roll Canvas. Smisliti neko dobro ime za telefon čiji se ekran sa veličine smartphonea razvlači na veličinu tableta nije lako. 

Renderi koje je Let’s go Digital napravio prema patentnim nacrtima, otkrivaju upravo to. LG Rollable će biti sam po sebi prilično velik i smartphone, da bi se razvlačenjem iz bokova, ekranska površina povećala za dodatnih 30-tak posto. 

Vrlo je izgledno da će LG Rollable podržavati i nekakav oblik stylusa odnosno digitalne olovke. Deluje prilično tanko i elegantno, ali nemojmo se previše zanositi, sve su ovo samo neslužbeni renderi. LG je ovakav uređaj nagovestio pri predstavljanju Wing-a, a priča se da stiže u martu sledeće godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.