MagSafe punjenje na iPhone 12 mini će biti sporije

Ovog petka novi počinje pretprodaja iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max telefona, a mnogi su oko bacili upravo na kompaktni iPhone 12 mini. On nudi sve što i iPhone 12, ali u manjem obliku, a podržava i bežično punjenje, ali ipak nešto sporije. 

iPhone 12 mini prema svemu što smo do sada videli, mogao bi da bude pravi hit. Za današnje pojmove će to biti mini iPhone, koji će lako stati u svaku ruku i svaki džep.Uprkos malim gabaritima, 5.4-inčni ekran ne bi trebao da bude premali, a kamerama i performansama ne zaostaje za večim iPhone-om 12 nimalo. 

Ono što eventualno može da bude upitno je autonomija jer iPhone 12 mini ima i najmanju bateriju. 2227 mAh zvuči zaista jako mršavo. ali i ekran je najmanji pa time i najmanji potrošač. 

Podržano je žično 20W i bežično 12W MagSafe punjenje. Podsećamo da ostali modeli iz MagSafe punjača izvlače i 15W. Zašto se Apple odlučio ograničiti ga ovde na 12W ne znamo, ali možda su jednostavno zaključili da s obzirom na manji kapacitet nema potrebe za bržim. Sumnjamo da će vas to nešto sporije bežično punjenje sprečiti u nameri da kupite iPhone 12 mini, ako ste to već naumili.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.