Microsoft želi sve Android aplikacije u Windows-u 10

Android aplikacije već su dostupne na vašim Window 10 računarima, ali isključivo putem emulatorskih programa poput BlueStacks-a ili Your Phone aplikacije koja vam omogućava povezivanje rečunara sa Android telefonima, doduše sa podrškom za vrlo uski krug uređaja. 


Kako se čini, Microsoft-u to nije dovoljno, pa želi da dovede Android aplikacije na Windows 10 u "nativnom" obliku, o čemu izveštava poznati Microsoft leaker Zac Bowden na svom Twitter profilu. On tvrdi da Microsoft radi na tome da Android aplikacije omogući svim korisnicima Windows-a 10, bez potrebe za korišćenjem bilo kakve dodatne aplikacije, što znači da bismo mogli da dobijemo nadogradnju Windows-a koja će podržavati izvođenje Android igara, alata i drugog softvera. 
 
Prema Zacovoj tvrdnji, Microsoft želi da ova nadogradnja izađe tokom sledeće godine, što je po nama vrlo ambiciozan plan, iako je u prošlosti već izdat jedan testni build Windows-a koji je imao podršku za Android, ali ga je Microsot odbacio. 
 
Ovo bi moglo da znači da će Windows 10 imati svojevrsni Android emulator predugrađen u sebe, ali to će imati smisla samo ako neće dolaziti do usporavanja rada računara, kao što je slučaj sa postojećim emulatorima koji u zahtevnijim igrama poput CoD Mobile-a "zatuku" procesor PC-a, što onemogućava ugodno igranje Android igara korisnicima sa slabijim računarima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.