Novi Galaxy S21 renderi stižu od proizvođača zaštitnih maskica

Samsung Galaxy S21 opet pozira na renderima proizvođača zaštitnih maski i potvrđuje ponovno novi modul kamere na leđima, ovde trostruke. Taj novi izgled s leđa Galaxy S21 serije će vam se svideti ili neće, ali čini se da će naslednici uređaja još aktuelne serije Galaxy S20 zaista izgledati ovako. 

Dva ne-ultra modela – Galaxy S21 i S21+ imaće prema do sada raspoloživim informacijama ravne ekrane, a to potvrđuju i ovi renderi. U svakom slučaju će biti OLED paneli sa 120Hz stopom osveženja. To bi bio svojevrstan korak unazad u odnosu na ono što nude Galaxy S20 i S20+, ali budući da se priča i o nešto nižim cenama, ima smisla. 

Na leđima će ova dva modela doneti dvije 12MP kamere – glavnu i širokougaonu, a telefoto kamera, navodno će imati 64MP senzor. Galaxy S21 Ultra će po mnogim stvarima biti model više klase. 

Tako barem sugerišu neslužbene informacije koje navode 1440p LTPO ekran, quad kameru pozadi sa novim 108MP HM3 senzorom, ali i podršku za S Pen. Jako se priča o ranijem izlasku Galaxy S21 serije, a u igri je i datum, navodno već 14. januar.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.