Otkriven datum predstavljanja i početka prodaje Galaxy S21 serije

Već neko vreme se šuška o ranijem dolasku nove Galaxy S21 serije iz Samsung-a, a sad to potvrđuje i poznati leakster Jon Prosser datumom predstavljanja i početka pretprodaje i isporuka. 

Ova je godina, koju će mnogi najradije zabraviti i proizvođače smartphonea naterala na svakojake poteze. Nekad godišnji ciklusi sve su kraći pa sve ređe prolazi cela godina između generacija telefona. Apple je u 2020. umesto nekad jednog ili dva nova iPhone modela lansirao čak pet novih modela. 

Samsung-ova Galaxy S20 serija predstavljena je krajem februara, a kako stvari stoje Galaxy S21 će poraniti više od mesec dana. Leakster sa renomeom Jon Prosser na Twitter-u je potvrdio tri Galaxy S21 modela – Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra. Kao datum predstavljanja, ali i početak prednarudžbina Prosser navodi 14.1.2021. da bi službeni početak prodaje usledio 29.1. 

Prosser navodi i boje u kojima će Galaxy S21 serija biti dostupna, a to su crna, bela, srebrna, ljubičasta i roze. S obzirom na dosadašnju tačnost informacija koje je objavljivao, ne treba previše sumnjati da će ovako i biti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.