Ovo je OnePlus 9 Pro

Iako se njegovo službeno predstavljanje očekuje u martu sledeće godine, OnePlus 9 Pro otkrio je svoj dizajn već sad. Zadržaće zakrivljeni ekran, a na leđima donosi kameru kao OnePlus 8T. 

OnePlus 8T pokazao se kao i obično izuzetno brzim telefonom sa lepim 120Hz AMOLED ekranom, više nego pristojnim kamerama, ali i super brzim 65W punjenjem. Neke funkcije Pro modela OnePlus je ipak uskratio pa OnePlus 8T nije dobio bežično punjenje ni IP sertifikat vodootpornosti. 

Ono što je 8T doneo novoga je novi pravougaoni modul kamere u levom uglu, a upravo takav će dobiti nadolazeći OnePlus 9 Pro. Naime, poznati leakster Steve. H poznat na Twitter-u kao @OnLeaks objavio je navodno službene rendere OnePlus 9 Pro uređaja. 

Oni nam najavljuju dizajn prilično nalik na onaj sa OnePlus 8 Pro telefona, a karakterišu ga zakrivljene staklene površine sa obe strane uz metalni okvir. Ekran opet ima rupicu selfie kamere, a navodno je reč o 6.7-ičnom panelu. Detalji ovom prilikom nisu otkriveni, ali računamo da će opet imati barem 120Hz osveženje, a možda i višu stopu osveženja. 

Straga, na leđima novi je modul četverostruke kamere u kojem su dva objektiva upadljivo veća od druga dva. Modul kamere ne strši preterano, ali se ističe sjajnim staklom na inače mat leđima. Raspored otvora i dugmića prema ovome se neće menjati, a ni izgleda da ni 3.5mm audio jack nije dobrodošao.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.