Stiže Poco M3 sa pozajmljenim dizajnom

Xiaomi-ev podbrend Poco uskoro će predstaviti novi telefon imena Poco M3, a sudeći po objavljenom renderu, inspiraciju za dizajn pronašli su u susednom kineskom taboru. 

Ove godine, Poco je predstavio nekoliko zanimljivih telefona. Poco F2 Pro još uvek je njihov najmoćniji model, a ništa manje zanimljiv nije ni Poxo X3 NFC. Do kraja ove čudne godine, još je nešto više od mesec dana, a Poco će u međuvremenu lansirati barem još jedan telefon. 

Poco M3 biće telefon srednje klase pokretan Snapdragon 662 čipom sa 4GB RAM-a i jakom 6000 mAh baterijom. Ekran će po svemu sudeći biti LCD sa selfie kamerom u zubu na vrhu, a i čitač otisaka je na boku. 

Primetan je i donji okvir ekrana, kojeg ima nešto više. Ekran je inače dijagonale 6.53 inča i u FHD+ rezoluciji je. Na leđima je trostruka kamera, koja dolazi u četvrtastom modulu vrlo nalik na onaj sa nedavno predstavljene specijalne edicije telefona OnePlus 8T Cyberpunk. 

Glavnu reč u njemu vodi 48MP kamera. Osim objektiva kamere, tu je i pozamašan Poco logo. Vidimo i barem tri bolje kućišta, a koliko će ih na kraju biti ostaje da vidimo nakon predstavljanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.