Xiaomi Mi 11 Pro sa QHD+ 120Hz ekranom

Jedan od prvih telefona sa novim Snapdragon 875 čipom biće Xiaomi Mi 11 flagship, a o Mi 11 Pro verziji saznaju se novi zanimljivi detalji. 

Xiaomi Mi 10 Pro jedan je od najinteresantnijih top modela Android-a ove godine. Xiaomi je njime napravio odličan posao, ali da uvek može i bolje najavljuju neslužbene informacije koje počnju da dolaze o njegovom nasledniku. 

Uređaji Mi 11 serije iz Xiaomi-ja će pre svega biti među prvima koje će pokretati novi Snapdragon 875. Iako njegovo predstavljanje još čekamo, sasvim jasno se očekuju još bolje performanse i efikasnost u odnosu na aktuelni top čip iz Qualcomm-a.Sveže novosti iz Xiaomi tabora najavljuju neka manja poboljšanja po pitanju kamera i Snapdragon 875, ali i značajan iskorak po pitanju ekrana. 

Tako će barem biti sa Mi 11 Pro modelom, koji će dobiti QHD+ panel sa 120Hz stopom osveženja. Taj njegov OLED panel, biće zakrivljen po sve četiri ivice. Podsećamo da Mi 10 Pro ima 1080p+ ekran sa 90Hz osveženjem. 

One koji su se nadali ekranu bez rupica, razočaraće potvrda punch hole rupice selfie kamere gore levo kao i na prethodniku. Neće začuditi ako novi Mi 11 Pro bude podržavao i 120Hz žično punjenje, a kompanija je nedavno predstavila i 80W bežično punjenje koje 4000 mAh bateriju napuni za samo 19 minuta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.