Amerikanci već pokrenuli prednarudžbine za Galaxy S21 seriju

Nešto više od tri nedelje ostalo je do službenog predstavljanja nove Galaxy S21 serije telefona iz Samsung-a. 

Službene potvrde ključnih funkcija još nema, ali to ne znači da neki već ne mogu da rezervišu svoj primerak i pritom ostvare pogodnosti. Vremena su takva da više ni ne moraš da znaš kako će neki telefon izgledati ni koje će sve funkcije doneti, a već možeš da rezervišeš svoj primerak. 

Upravo to je zapravo još jedna potvrda da se kompanije više ne trude da čuvaju tajne onako kako su to radile pre. Kad je onaj nesrećnik zaboravio još nepredstavljeni iPhone 4 na šanku u San Franciscu, bilo je svega. Danas PR odeljenja velikih kompanija, a i onih koji to žele da budu, informacije o nadolazećim hit uređajima puštaju planski. Tako se realno danas ni ne može reći da o Galaxy S21 seriji ne znamo ništa ili ne dovoljno da bismo se odlučili na kupovinu i pre službenog predstavljanja. 

Mi sad već znamo kako će pojedini Galaxy S21 model izgledati. Znamo detaljne specifikacije uređaja, detalje o kamerama, punjenju, bateriji, pokretačkom čipu. Istina, sve je neslužbeno, ali kao i da je službeno. 

U SAD-u Samsung korisnike putem aplikacije Samsung Shop poziva da rezervišu svoj primerak Galaxy S21 telefona uz benefite kao što je $60 kredita za kupovinu dodatne opreme, ali i 700$ kroz program "staro za novo". 

Hoće li se Samsung odlučiti na prednarudžbinu pre službenog predstavljanja i kod nas, za sada nema informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.