Evo koliko će Galaxy S21 serija koštati u Evropi

Da, Galaxy S21 serija ovih dana iskače iz paštete, a do predstavljanja je nešto manje od mesec dana. Sad se saznaje koliko će Samsung ceniti svoje Galaxy 21 telefone na evropskim tržištima. 

Više nema nikakve dileme da će Galaxy S21 ekipu za početak barem, činiti tri modela – osnovni Galaxy S21, Galaxy S21+ koji će u naravi biti Galaxy S21 ali veći, a ono koji će hteti baš najbolji, posegnuće najdublje u džep za Galaxy S21 Ultra. 

Cene telefona unazad dve godine otišle su u nebesa. Kad je pre dvije godine Apple za svoj iPhone Xs Max tražio preko 1400 evra, bilo je to za kategoriju šok i neverica, skandalozono i nečuveno. Međutim kako to obično biva, Apple pokreće trendove, a ostali ih slede. Kad su drugi vidjeli da Apple može za telefon tražiti toliko počeli su da traže i drugi pa su redom počeli ta svoje top modele tražiti debelo preko 1000 evra. 

Kako se bliži predstavljanje nove Galaxy S21 serije, mnogi se pitaju koliko li će nas to veselje koštati. Eto na informaciju o cenama, kao uostalom ni na detaljne specifikacije, nećete morati čekati do 14. januara. 

Portal 91mobiles objavio je cenovnik po kojemu će se u Evropi prodavati sva tri Galaxy S21 modela. Informacija navodno dolazi iz pouzdanog, dobro informisanog izvora. Galaxy S21 sa 128GB memorije tako će u Evropi koštati 849 eura. Galaxy S21+ u istoj memorijskoj konfiguraciji će koštati 1049 evra, a 256GB model će koštati 1099. Galaxy S21 Ultra, kao top model u osnovnoj će varijanti sa 128GB data memorije koštati 1399 evra. Skandalozno, ali očekivano.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.