Galaxy A72 5G na službenim renderima

Samsung će uskoro predstaviti i nove borce u svojoj mega popularnoj Galaxy A seriju telefona srednje klase. Top model u klasi, nadolazeći Galaxy A72 5G otkrio se sad i na službenim renderima. 

Galaxy A71 pa i njegova 5G varijanta su najprodavaniji telefoni kompanije Samsung ove godine. Sam vrh ponude uređaja srednje klase, privukao je mnoge atraktivnim dizajnom nalik na onaj premium serije Galaxy S, lepim velikim ekranom, performansama, autonomijom i solidnim kamerama. 

Njegov direktni naslednik Galaxy A72 5G dizajnom se prema ovim renderima neće previše razlikovati. A zašto i bi kad ima tako dobru prođu. Recept je čini se isti ili s vrlo malo modifikacija. Veliki ekran, sasvim ravan sa malom rupicom selfie kamere, tankim okvirom, čitačem otisaka ispod i rezolucijom 1080p na 6.7-inčnoj dijagonali. 

Još ako ponude 90Hz osveženje, bolje ne treba tražiti. Snapdragon 765G koji pokreće 5G verziju njegova prethodnika, verojatno će se opet pojaviti u nadolazećem Galaxy A72 5G uređaju. Računamo da će opet imati barem 6GB radne i 128GB data memorije, a baterija zasigurno neće bit manja od 4500 mAh. 

Poznati su gabariti koji kažu da će Galaxy A72 5G meriti 165 x 77.4 x 8.1mm, što je par milimetara više od prethodnika. 

Modul kamere deluje moćno, 3.5 mm audio jack je i dalje tu. Navodno će cena opet biti oko 600$.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.