Galaxy S21 stiže bez punjača u paketu

Bilo je samo pitanje trenutka, a on je kako stvari stoje stigao – Samsung će Galaxy S21 seriju isporučivati bez punjača u paketu. 

Tako potvrđuje i brazilska regulatorna agencija Anatel. Iako nisu propustili priliku da se narugaju Apple-u, koji je prvi imao cojones svoje telefone isporučiti bez punjača i slušalica u paketu, Samsung će uskoro učiniti isto. 

Galaxy S21 serija je po svemu sudeći iza ćoška. Priča se i o 14. januaru kao datumu službenog predstavljanja, što će biti dobrih mesec i po dana ranije od uobičajenog. O njima znamo već dosta, a sad iz Brazila stiže svojevrsna potvrda sumnji da i oni iz prodajnog pakovanja isključe punjač. 

Naime brazilski pandan američkom FCC-u, Anatel potvrđuje da se Galaxy S21 ekipa se prodavati sa punjačem ni slušalicama u paketu. Treba imati na umu da na ovom dokumentu nigde nećete videti spomen Galaxy S21, ali oni koji se bave ovakvim čačkanjem "znaju" po oznaci modela da se radi upravo o novim top modelima kompanije Samsung. 

Dalje, ovde je reč o brazilskoj regulatornoj agenciji pa to što će se Galaxy S21 u Brazilu možda isporučivati bez punjača, ne znači da će i drugde. Zanimljivo će biti ispratiti ovu priču jer upravo ovih dana, brazilska agencija za zaštitu potrošača, naredila je Apple-u da sa iPhone 12 modelima tamo ipak moraju da isporučuju i punjače. Za očekivati je da će se i drugi priključiti ovom nepopularnom trendu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.