Honor V40 - procureli službeni renderi?

Honor je ove godine napustio mnoga tržišta, među kojima i naše, ali s obzirom da je Huawei ovaj svoj pod-brend nedavno prodao konzorcijumu trećih kompanija, uskoro bi se mogao vratiti, i to na velika vrata.  

Tako već neko vreme kruže glasine oko novog top modela - Honor V40, koji je bio razvijan paralelno sa Huawei-jem Mate 40 Pro. Sada su se na bespućima interneta tako pojavili prvi renderi novog flagshipa, koji otkrivaju mnoge sličnosti sa spomenutim Huawei-jevim modelom. 
 
Pozadi vidimo okrugli modul kamere, ali isto tako je primetno da je inspirisan satom, barem ako je suditi po simulaciji krune oko njega. Napred bi uređaj trebao da sadrži nešto manju rupicu za selfie kameru nego Mate 40 Pro, a ekran bi trebao da ostane zakrivljen. 
 
Za sada nije poznato koji će procesor pokretati ovaj uređaj, ali ako je suditi prema glasinama koje su se nedavno pojavile, nije isključeno da će ih Honor nabavljati direktno od Qualcomm-a. Bilo kako bilo, čekamo službeno predstavljanje, a šta će biti sa povratkom na naše tržište, ostaje za videti. 

Podsetimo da je novi izvršni direktor Honor-a nedavno izjavio da ova kompanija namerava da postane najveći proizvođač smartfona u Kini, što i neće biti toliko teško ako od Huawei-ja preuzme svu logistiku i iskoristi prodajnu mrežu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.