Note serija će ipak postojati i u 2021. godini, ali...

Zadnjih dana internetom su se povlačile informacije kako će Samsung u 2021. godini ukinuti Note seriju, odnosno da je Note 20 Ultra, zadnji primerak svoje vrste. Glasine su se temeljile na Samsung-ovoj službenoj objavi da će S Pen olovku dodati i u druge proizvode, poput savitljivih smartfona iz Fold serije, ali i najnovije spekulacije da će nova Galaxy S serija, koja bi trebala da bude predstavljena za nepunih mesec dana, takođe sadržati popularnu olovčicu. 

Sada iz službenih izvora stiže vest da će Note 20 ipak dobiti svog naslednika kada za to dođe vreme, dakle krajem leta 2021. godine, što će fanove ovog Samsung-ovog smartfona svakako oduševiti, prenosi Sammobile. Dakle, Galaxy Note 21 službeno je uvršten u Samsung-ove planove za sledeću godinu, kao i tri savitljiva modela od kojih će barem jedan sadržati S Pen olovku. 

Ukoliko je verovati glasinama od pre par dana da će je dobiti i S serija, postavlja se pitanje: čemu dva vrlo slična uređaja sa gotovo istim specifikacijama u razmaku od šest meseci? Istina, Samsung u Note seriju može da doda mnoge nove funkcionalisti ili delove hardvera, ali upitno je hoće li to doneti dovoljnu razlika u odnosu na S seriju. 

Naravno, mnogi drugi proizvođači (poput Xiaomi-ja) takođe izbacuju gomilu vrlo sličnih modela tokom jedne kalendarske godine, ali tu se radi mahom o jeftinijim uređajima. S druge strane, vidjeli smo kako je Sony prošao smanjivanjem ciklusa lansiranja top modela na šest meseci. 

Ipak, i dalje ostaje mogućnost da će S serija ostati bez S Pen olovke, odnosno da su glasine o tome neutemeljene, ili će možda samo dobiti podršku, pa ko želi olovku, može da je dokupi posebno, kao što je slučaj sa Apple-ovim iPad-om. Bilo kako bilo, za potvrdu ovih informacija nećemo morati da čekamo dugo, budući da bi (prema glasinama) Unpacked event trebao da bude održan 14. januara, a s obzirom na blizinu datuma, za očekivati bukvalno svakodnevno curenje novih informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.