OnePlus 9 na prvim fotografijama uživo

Svi se žure da predstave najnovije top modele pa tako i OnePlus. Umesto u maju, kako je to bilo prethodnih godina, OnePlus će novi top model predstaviti u martu, barem ako je verovati glasinama. 

Na repertoaru će se ovoga puta naći OnePlus 9 i sasvim sigurno OnePlus 9 Pro, a sada Slashleaks donosi fotografije uživo prvog modela, dakle OnePlus-a 9. Na slici poleđine možemo videti prilično redizajniran modul kamere koji sada nalikuje ostalim šporetima na tržištu, ali još jednom napomenimo kako se radi o "običnom" OnePlus 9 modelu, dok bi OnePlus 9 Pro mogao da dobije još koju ringlu. 

OnePlus je ove godine lansirao nekoliko novih modela srednjeg i nižeg cenovnog razreda i možemo slobodno reći da se malčice pogubio, posebno nakon što ga je napustio dugogodišnji izvršni direktor i suosnivač Pete Lau. 

Hoće li nas OnePlus sa novim modelima iznenaditi, ostaje za videti, ali ono što ne treba očekivati je povoljna cena kao nekad. Top modeli ovog proizvođača nedavno su probili psihološku granicu od 1000 evra i vrlo je izvesno da će najnoviji slediti ovaj trend, ako ne i postati još skuplji. 

Zato bismo svakako napokon želeli da vidimo i toliko željeni IP sertifikat, kao i neke pomake na područiju kamere. Naravno, ima ovde još mesta za poboljšanja i opravdavanje cene, ali kako će sve zajedno na kraju izgledati, videćemo na proleće.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.