OnePlus 9 - prvi renderi na temelju dostupnih informacija

OnePlus, nekad žestoki "flagship killer", a kasnije omiljeni brand mnogih tehnološki osveštenih kupaca, polako se pretvara u limunadu, barem ako je suditi po događajima u zadnjih godinu dana. 

Naime, videli smo kako od modela OnePlus 7 Pro, ovaj brend polako gubi svoj nekadašnji sjaj. Možda se radi o našem subjektivnom utisku, ali čini nam se da se OnePlus malo pogubio. Od filozofije izbacivanja jednog modela godišnje, kojom se posebno hvalio, počeo je da pravi niz bezimenih uređaja nižeg cenovnog razreda, što nije nužno loša ideja, ali posledica je što je time zbunio vojsku sledbenika koju je prethodno stekao. 

Naravno da će jeftinijim modelima zauzeti veći tržišni udeo, ali iz svega je vidljivo da se politika kompanije menja iz temelja. Napomenimo i to da je izvršni direktor kompanije i tvorac OnePlus brenda Pete Lau nedavno otišao, a hoće li se nova strategija isplatiti, vreme će pokazati. 

Jednu od ključnih uloga odigraće i sljedeći top model – OnePlus 9, koji će navodno biti predstavljen u martu, dakle, dva meseca ranije nego što smo očekivali s obzirom na dosadašnju dinamiku. Poslednje glasine koje prate ovaj uređaj, a verovatno i njegovu Pro verziju, sugerišu da neće doživeti veće promene u dizajnu. 

Tako su na temelju dostupnih informacija, koje donosi LetsGoDigital, sada nastali prvi CAD renderi i video, gde možemo videti kako će uređaj otprilike izgledati. Što se specifikacija tiče, za pretpostaviti je da će devetka doneti najnoviji Qualcomm-ov Snapdragon 875 i dovoljno memorije i za najzahtevnije korisnike, ali isto tako možemo pretpostaviti da će cena preći magičnu granicu od 1000 evra. 

Kako će izgledati specifikacije kamere i ostali aspekti uređaja, ostaje za videti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.