Samsung Galaxy S21 donosi podršku za S Pen olovku

Samsung je upravo potvrdio da novi Galaxy S21, koji će službeno biti predstavljen u januaru, donosi podršku za S Pen olovku. Da, dobro ste pročitali. 

Prema mnogim glasinama, Samsung sledeće godine menja poslovnu strategiju. Ova vest se sada uklapa u glasine da će Samsung ukinuti Note seriju, ili bolje reći da će ju proširiti novim preklopnim uređajima sa savitljivim ekranima. 

Naime, 2021. bismo mogli da ugledamo čak tri takva uređaja, a barem jedan od njih bi trebao da sadrži i S Pen olovku. Da li je ovo šamar svima koji su nedavno kupili novi Galaxy Note 20 Ultra, za sada je teško reći, jer ne znamo hoće li S21 u kućištu sadržati olovku ili će se ona morati kupiti (i nositi) zasebno.

Naime, ako sada probate Note-ovu S Pen olovku da koristite sa bilo kojim uređajem, pa čak i Samsung-ovim, neće raditi. Od ostalih novosti, Galaxy S21 će navodno doneti ovi 108 MP senzor i 10x optički zoom, iako za sada još nije jasno radi li se o zaista optičkom ili tzv. hibridnom povećanju (kombinacija optičkog i digitalnog). 

Za sve ostalo ćemo morati da pričekamo 14. januar, za kada se veruje da će biti održan online Unpacked event, ali s obzirom na blizinu tog datuma, za verovati je da će u međuvremenu procureti još informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.