Samsung se smejao Apple-u, a sada briše objave

Verujemo da smo se sa tim već ionako pomirili, ali evo još jedne potvrde da uz Galaxy S21 seriju ne treba očekivati punjač u paketu. 

Reći ćemo da se istorija ponavlja, ali u biznisu je jednostavno tako. Kada je Apple predstavio iPhone 7 bez 3.5mm audio jacka za slušalice, Samsung im se ciljanim oglasima narugao, ali kad su lani i sami dokinuli taj isti jack na Galaxy Note 10 seriji, ti oglasi su odednom nestali. Kada je Apple ove godine službeno predstavio iPhone 12 seriju bez punjača i slušalica u paketu, Samsung je iskoristio i tu priliku. Pojedine filijale Samsunga u svetu na svojim stranicama su objavile slike punjača sa natpisom @included with your Galaxy". 

Sada kao sasvim slučajno i te objave netragom su nestale, a to može značiti samo jedno. Praktično čim je Apple hrabro u prodaju pustio iPhone 12 seriju bez punjača i slušalica u paketu, bilo je sasvim jasno da će i drugi krenuti njihovim stopama. 

Apple je kao razlog naveo zaštitu okoline jer svi kod kuće ionako imaju punjače, od svog prošlog iPhone-a. Pitamo se zašto onda iPhone 12 u paketu stiže sa USB C na Lightning kablom, koji na te punjače ne odgovara. 

Kako li će Samsung umotati svoju odluku da ubuduće svoje telefone (sve ili samo top modele) prodaje bez punjača u paketu? Možda se netko i pre Samsung-a odluči na uklanjanje punjača iz paketa, na primer Xiaomi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.