TikTok testira ograničenje videa od 3 minuta

Društvene mreže stalno moraju da razmišljaju o novim opcijama ili poboljšanju postojećih opcija kako bi konstantno bile zanimljive korisnicima i kako bi privukle nove korisnike. 

Dovoljno je samo pogledati kako je izgledao Facebook na početku i kako izgleda sada, odnosno Instagram koji je počeo kao aplikacija za ljubitelje fotografija, a danas se na njemu objavljuju i dele video zapisi, Story-ji, dodata je opcija Reels i mogućnost dopisivanja te je postao alat za brojne influensere koji žive od objava na toj mreži. 

Dok je Facebook s vremenom postao popularan među malo starijima, oni mlađi pojurili su na Instagram, ali u poslednje vreme mladima je najzanimljiviji TikTok. Društvena mreža na kojoj ponajviše mladi objavljuju kratke video zapise, često sa muzičkom podlogom korisnicima omogućava snimanje i deljenje videa, a ti videi se onda mogu lajkovati, deliti, komentarisati itd. 

Snimanje takvih video zapisa ograničeno je na jednu minutu što, čini se, većini korisnika odgovora ili bolje rečeno, na to su se navikli. TikTok je nedavno počeo da eksperimentiše sa dužim video zapisima pa je deo korisnika dobio mogućnost snimanja, tj. objavljivanja videa u trajanju od tri minute. 

Iz kompanije trenutno nema nekih komentara oko testiranja dužih videa tako da nije poznato hoće li uskoro svim korisnicima biti dostupne. Ako ta mogućnosi bude dostupna svima, biće zanimljivo videti kako će reagovati korisnici koji su od TikTok-a navikli na kratak viralni sadržaj jer na internetu već možemo pročitati i neke negativne komentare. 

Čini se kako će ekipa iz TikTok-a biti prilično oprezna sa dužim video zapisima i osluškovaće reakcije korisnika pa ako oni budu nezadovoljni i pokažu palac dole trominutnim videima, možda će ipak odustati od nove opcije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.