[VIDEO] Google Pixel 5 na testu izdržljivosti

U oktobru ove godine Google je lansirao svoj novi telefon Google Pixel 5 koji je prvi u svetu dobio nadogradnju na novi Android 11 operativni sistem. Poznatog YoyTube-ra JerryRigEverythinga nije previše zanimalo kakve su performanse Google-ovog telefona u radu, igranju, snimanju fotki i videa, korišćenju funkcije Battery Share, već su mu po starom dobrom običaju odlučio da proveri izdržljivost, pri čemu se nije koristio standarde crash-testove pada sa visine od pola metra, metra i dva metra, već mu je bukvalno izvadio dušu savijanjem, grebanjem i seckanjem, kao što možete videti u ovom videu. 

U testovima grebanja nivoa 6 i 7, uređaj se pokazao podjednako izdržljiv kao većina današnjih telefona. Mada je kućište napravljeno od plastike i nije tako izdržljivo kao metalna šasija, uređaj je uspešno prošao test, a prilično dobro je odradio i uranjanje u vodu, zagravanje brener plamenikom, savijanje i rezanje do "mesa" (hardvera). 

Iako nam ovaj test ne deluje kao nešto što će nas naterati na kupovinu Pixel-a 5, moramo reći da smo zadovoljni i pomalo zavidni majstorima sa JerryRigEverything-a, jer imaju jedan od najboljih poslova na svetu koji im istovremeno omogućava iživljavanje, dok ih istovremeno oslobađa od stresa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.