WhatsApp menja uslove korišćenja u 2021. godini

Korisnici aplikacije WhatsApp imaju vremena do februara da razmisle o promeni uslova korišćenja te aplikacije, koju kompanija želi da uvede početkom sledeće godine. Tako barem poručuju iz WABetainfo, koji su uočili i putem weba podelili snimke ekrana koji pokazuju najavljene promene. 

Dodirom na Pristajem (Agree) prihvatate nove uslove koji stupaju na snagu 8. februara 2021. godine, vidi se na jednom snimku ekrana. Nakon tog datuma moraćete da prihvatite nove uslove korišćenja kako biste mogli da nastavite da koristite WhatsApp ili jednostavno uvek možete da izbrišete svoj korisnički nalog, piše nadalje. 

Malo je verovatno da će većina korisnika hteti da izbriše svoje korisničke naloge jer je WhatsApp ipak i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje u svetu - dnevno se putem ove aplikacije šalje oko 100 milijardi poruka. 

Službene reakcije iz WhatsApp-a o mogućim promenama za sada nema, ali potvrdili su da korisnici koji ne prihvate nove uslove do 8. februara neće moći nakon tog datuma da koriste aplikaciju. 

WhatsApp je nedavno izneo planove za više interakcije sa kompanijama, odnosno više interakcije između privatnih korisnika i kompanija direktno putem aplikacije. Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode direktno iz aplikacije, a istraživanje te kompanije pokazalo je da korisnici preferiraju da kontaktiraju sa kompanijama radi pomoći o informacijama i da će tako pre kupiti proizvod. 

Protekle nedelje WhatsApp je uveo još jednu veliku promenu - interaktivne pozadine ekrana, koje omogućavaju postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim korisniku najdražim ili najbitnijim kontaktima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.