Galaxy S21 - SIM fioka na pogrešnom mestu?

Samsung za Galaxy S21 seriju nije značajno menjao dizajn u odnosu na Galaxy S20 seriju, ali jedna novost bi mogla da zada glavobolje korisnicima. 

Samsung-ovi novi telefoni donose 120Hz ekrane i izgledno vrlo moćne kamere, a ne očekujemo ni da će podbaciti performansama i autonomijom. Dizajn se u odnosu na prethodnu seriju nije značajno menjao. Najuočljivija promena je na leđima, gde sva tri modela imaju nove module kamere, koji su svojevrsna ekstenzija metalnog okvira uređaja. 

Galaxy S21 i Galaxy S21+ izuzmemo li veličinu, identični su pa tako pozadi imaju tri iste kamere. Galaxy S21 Ultra donosi nešto veći i konkretniji modul kamere opremljen 108MP glavnom, 12MP ultraširokom i dvema 10MP telefoto kamera, među kojima je jedna periskopska za 10x optičko povećanje. 

Još jedna novost, koju na prvu možda nećete ni primetiti, a potencijalno bi mogla da zada nevolje. Naime, Samsung se odlučio iz fioke za SIM izbaciti ulaz za memorijske kartice, kao što je to učinila većina proizvođača danas. 

Uz 128 i više gigabajta data prostora, zastarele microSD kartice nikome ni ne trebaju. Ono što bi nekima moglo da zasmeta i više je položaj fioke za SIM. Samsung ga je smestio na dno uređaja tik do rupice glavnog mikrofona, što i nije baš najsrećnije mesto. 

Nebrojeno je onih koji su oštetili mikrofon gurajući u njega iglicu za izvlačenje SIM fioke, koja je odmah do njega. SIM fioka sa one strane USB C porta bila bi bar malo pametnije mesto za nju, kad već nije gore ili na boku uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.