Honor priprema nove smartfone koji u startu dolaze sa Google servisima

Od kada je Honor izdvojen iz matične kompanije Huawei i prodat konzorcijumu trećih kineskih kompanija, počeo je razvoj novih uređaja i priprema za novi start. 


Honor ima velike ambicije, a jedna od njih je postati jedan od najvećih proizvođača smartfona u Kini, ali i skori povratak na svetsko tržište. Najnovije glasine sugerišu da Honor već sada razvija uređaje koji će u startu dođi sa Google servisima, budući da više nije u sastavu Huawei-ja i ne podleže američkim sankcijama. 

Ipak, najnoviji top model Honor V40 verovatno neće imati Google aplikacije budući da je njegov razvoj započeo još pod Huawei-jem, ali uskoro svakako možemo očekivati nove modele koji hoće. Za sada još nemamo informacija hoće li se i kada Honor vratiti na naše tržište, a realno je i nezahvalno prognozirati bilo šta, s obzirom na još uvek aktuelni američko-kineski trgovinski rat. 

Naime, videli smo da su prošle nedelje sankcije uvedene i Xiaomi-ju, tako da je upitno žele li kineske kompanije ulagati u proizvodne kapacitete i distribuciju s obzirom da ne znaju što ih čeka dok novi američki predsednik ne otkrije svoje karte.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.