Huawei P50 navodno donosi 120Hz ekran, 200x zum kameru i 135W punjenje

Sveže glasine iz Huawei tabora najavljuju odlične funkcije nadolazeće Huawei P50 serije telefona ovog proleća. Navodno donose 120Hz ekran, kameru sa 200x zumom, a spominje se i 130W punjenje. 

Huawei telefoni ozbiljno su opterećeni američkim sankcijama, koje su im najpre izbile Google servise, a kasnije i čipove. Zbog svega toga, prema informacijama iz lokalnih prodajnih lanaca, retki se ovih dana odlučuju na kupovinu Huawei telefona. Mate 40 serija se još čeka u prodaji. 

Uprkos nepovoljnoj situaciji, Huawei ide dalje i spremaju se za lansiranje P50 serije, koja će prema najnovijim glasinama biti vrlo zanimljiva. Tako Gizchina objavljuje informacije koje stižu navodno iz pera jednog od Huawei-jevih testera. Dotični tvrdi da će "obični" Huawei P50 imati 90Hz, a Huawei P50 Pro 120Hz ekran sa rupicom selfie kamere. 

On nadalje navodi da ekran neće biti slabiji od onog na Mi 11 iz Xiaomi-ja. Drugim rečima bit će odličan. Plan je da ih ppokreće kompanijin Kirin 9000 i Kirin 9000e, što je u najmanju ruku čudno jer je pitanje ko će ga za njih proizvoditi. Navodi da će glavna kamera biti na tragu one sa Mate 40 Pro modela sa Leica optikom, ali će ponuditi povećanje do čak 200x. 66W brzo žično i 50W bežično punjenje, prema ovom izvoru su fix, a još se razmišlja o implementaciji 135W punjenja. 

Dobiće 4 surround zvučnika i dodatno unapređen sistem vibro odziva. Prema tvrdnjama tog istog izvora, iako se do sada tako tvrdilo, P50 serija neće biti opremljena HarmonyOS 2.0 softverom već EMUI 11 sistemom. Ono što sve verovatno i najviše zanima je kakve su šanse da se Google servisi vrate Huawei telefone nakon smene aktuelne američke administracije. Na to je pak teško ponuditi smislen odgovor.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.