iPhone 13 navodno će biti baš onakav kakav korisnici žele

iPhone 12 serija još je sveža, ali očito nije prerano za naslednike. Renomirani Apple blog piše kako će iPhone 13 serija doneti upravo one promene kojima ste se nadali. 

iPhone 12 serija je prva u iPhone istoriji sa čak četiri modela. Hoće li tako biti i u budućnosti, videćemo jer sa najmanjim Apple baš nije postigao efekt kojem su se nadali. Ili pak baš je, samo mi ne znamo njihove planove.

MacOtakara sad piše da će iPhone 13 serija uveliko zadržati iPhone 12 dizajn sa oštrim ivicama, ravnim ekranom i leđima i simetričnim okvirom ekrana. Manjih promena će ipak biti i to onih kojima ste se nadali. 

Naime, tvrde da će iPhone 13 serija dobiti manji notch u ekranu. Podsetimo, Apple-ov notch je najveći (tačnije najširi) ne na tržištu i to u eri punch hole rupica, ali takav je s razlogom. U njemu iPhone ekipa ima selfie kameru, najnaprednije 3D otključavanje licem, senzore i zvučnik. Izgleda da su ipak našli načina kako to sve zajedno kompresuje i zauzme manju površinu ekrana iPhone 13 serije. 

Dalje, MacOtakara navodi i da će oba iPhone 13 modela dobiti identične kamere, a ceo modul će prekriti safirnim staklom zbog bolje zaštite. Zadnja poznata novost je nešto deblje kućište. Samo 0.26mm deblje kućište pomoći će u smanjivanju notcha sa više prostora za zvučnik, a ta dodatna debljina, vrlo verovatno će biti iskorištena i za veći kapacitet baterije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.