LG priprema konkurenta Galaxy Note seriji

Kompanija LG spremna je u 2021. da uđe sa novim 5G telefonom, kojeg krase veliki ekran sa digitalnom olovkom u boku, elegantnim dizajnom i trostruke kamere na leđima. 2020. iza nas za LG ni nije bila tako loša. Naprotiv, njihova mobilna divizija je nakon dugo vremena pokazala znakove života. Nažalost, na ovim prostorima nismo baš imali prilike da iskusimo i onog najzanimljivijeg među njima sa okretnim zaslonom. LG Wing je dostupan u tek par webshopova i to sa visokim cenama. 

Hoće li ova nova 2021. i na ove prostore iznedriti neke zanimljive LG telefone, još je prilično neizvesno. Možda će upravo ovaj LG Stylo 7 5G, upravo predstavljen na renderima biti jedan od njih. U svakom slučaju bi bilo zgodno da se pojavi i kod nas jer izgleda obećavajuće. 

LG Stylo 7 svideće se svima koji vole velike ravne ekrane razumno debelog okvira. Renderi otkrivaju navodno 6.8″ ekran sa rupicom selfie kamere, koja zamenjuje notch kojeg je imao njegov prethodnik. 

Budući da se na boku jasno vidi čitač otisaka, zaključujemo da se radi o LCD panelu. Taj ekran će podržavati i digitalnu olovčicu, koju Stylo 7 nosi u boku, baš kao i Samsung-ov Note, ali za manje pare i sa siromašnijim funkcionalnostima. 

Izvor kaže da gledamo u rendere 5G verzije LG Stylo 7 uređaja, mada će biti i 4G varijante. Ovaj 5G model meri 170.4 x 77.2 x 8.8mm, a pohvalno je što stiže sa 3.5mm audio jackom koji vidimo na dnu uz USB C port. 

Ostatak specifikacija još je nepoznat, ali sumnjamo da ćemo morati dugo da čekamo na podatke o toj trostrukoj kameri i pokretačkoj grupi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.