OnePlus-ov Carl Pei osnovao startup ''Nothing''

Krajem prošle godine, suosnivač OnePlus-a i njegova glavna medijska figura Carl Pei odlučio je da napusti kompaniju i posvetiti se osnivanju novog startupa. Juče je Carl Pei objavio ime svoje nove kompanije – Nothing, odnosno prevedeno Ništa, a startup bi trebao da se takmiči na tržištu potrošače elektronike sa krajnjim ciljem imanja zaokruženog portfolija pametnih proizvoda. 

Nothing je prisutan na društvenim mrežama, a objavljena je i službena stranica na domenu nothing.tech, gde možete ostaviti email adresu ako želite da budete obavešteni o novitetima iz kompanije. 

Carl Pei suosnivač je Nothing-a, a neki od poznatijih investitora su YouTuber Casey Neistat, jedan od inženjera originalnog iPhone-a Tony Fadell, suosnivač Twitch-a Kevin Lin, suosnivač Reddit-a Steve Huffman i direktor ProductHunt-a Josh Buckley. U svakom slučaju, poznata imena IT sektora. 

Prvi pametni uređaji kompanije Nothing trebali bi da budu predstavljeni ove godine, a spominje se kako bi moglo da bude reč o audio proizvodima, verovatno nekim slušalicama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.