OnePlus spaja deo istraživanja i razvoja sa OPPO-om

Brendovi BBK Grupacije Oppo i OnePlus, kojima se unutar grupe upravalja kao nezavisnim kompanijama, navodno su spojili deo napora istraživanja i razvoja kako bi "maksimizovali raspoložive resurse". 

OnePlus, koji je znatno manji od Oppo-a, do sada je poslovao zaista naizgled samostalno sa sopstvenim odeljenjem istraživanja i razvoja i strategijom proboja na tržište, ali kako smo videli poslednjih godina, a pogotovo prošle, OnePlus se sve više oppoizira

OnePlus je za Android Authority izjavio da je tačna tvrdnja da su OnePlus i Oppo u procesu spajanja dela R&D-a, a sve u svrhu boljeg pozicioniranja OnePlus-a i rasta u budućnosti i da će OnePlus ostati nezavisan i nastaviti da radi na dobrobit sadašnjih i budućih korisnika. 

Vest koja je uzrokovala službenu potvrdu OnePlus-a objavljena je na kineskom DoNews, a navodi da od prošlog meseca Oppo i OnePlus imaju zajednički R&D i da sva zapošljavanja za rad na istraživanju i razvoju OnePlus smartfona sprovodi Oppo. Odnos je navodno sličan onome kakvog imaju Xiaomi i Redmi. Osim Oppo i OnePlus brenda, pod BBK-om deluje i Vivo i Realme, a svi zajedno imaju tržišni udeo koji BBK stavlja na mesto drugog proizvođača smartfona na svetu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.