Ovo će biti do sada najpristupačniji 5G telefon iz Samsung-a

Novi modeli Samsung Galaxy A serije su iza ugla, a osveženi dizajn najavljuju renderi najpristupačnijeg 5G telefona do sada. Ovo je Samsung Galaxy A32. Galaxy A32 kao i Galaxy A52 i A72 naslednici su prošlogodišnjih modela serije Galaxy A kompanije Samsung. To je serija telefona koja za Samsung ima najveći značaj jer upravo ti telefoni garntuju prodajne brojke i u na kraju profit mobilne divizije. 

S nadolazećim Galaxy A32 telefonom, kojeg gledamo na renderima zahvaljujući nemačkom portalu Winfuture, Samsung po prvi put spušta 5G povezivanje u taj cenovni razred. Specifikacije još nisu službeno potvrđene, ali ekran je navodno dijagonale 6.5″, a izgledno je reč o LCD panelu. Tako barem sugeriše čitač otisaka na boku. 

Umesto rupice u ekranu Galaxy A32 ima urez u obliku kapljice i relativno tanak okvir ekrana sa nešto debljim ispod ekrana. Telefon je izrađen od polikarbonata, a na leđima su četiri kamere, koje više nisu smeštene u zajednički stršeći modul. Ovde je svaki objektiv jedinka za sebe, donekle inspirisano LG Velvet telefonom. 

Nema detalja o tim kamerama, ali se veruje da je glavna kamera opremljena 48MP senzorom. Uz nju su ultraširoka i makro i senzor dubine. Što se hardvera tiče, Quandt navodi MediaTek Dimensity 720 koji garantuje i sub-6GHz 5G mreže. Imaće 4GB RAM memorije i 64/128GB data prostora. Navodno će u nekim regionima u ponudi biti i 4G verzije ovog telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.