Procureo Windows 10X Start meni

Novi Microsoft-ov operativni sistem Windows 10X trebao bi da se nađe na uređajima sa dva ekrana, ali Microsoft je odlučio da će ga prvo lansirati na računarima sa jednim ekranom. 

Iako ekipa iz Redmonda još nije objavila kada bi novi OS trebao da bude lansiran, upućeni leakeri tvrde da je kraj 2020. bio "target" za RTM build verziju, što znači da bi se Windows 10X mogao pojaviti svaki čas, ili najkasnije tokom ovog proleća, po nekima u aprilu ili maju 2021. 

Treba naglasiti da novi OS neće biti moguće zasebno instalirati poput standardnih Windows-a 10, već će biti predinstaliran na podržanim uređajima. Zahvaljujući leakeru Zacu Bowdenu, sada imamo priliku da vidimo screenshot Start menija novog Windows-a (slika gore). 

Koji će to uređaji sa jednim ekranom prvi dobiti novi Windows 10X za sada još nije poznato, ali verujemo da ćemo uskoro dobiti neku informaciju od Microsoft-ovih OEM partnera, a nakon toga verujemo da nećemo morati dugo da čekamo dok se pojave i uređaji sa dva ekrana koje će pokretati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.