Prvi pogled na Huawei P50 Pro

Poslednjeg dana 2020. godine, procureo nam je i prvi render nadolazećeg Huawei P50 Pro flagshipa, navodno i prvog temeljenog na Harmony OS platformi. 

Huawei se u prethodnoj godini bez ikakve dileme mučio sa prodajom svojih telefona svugde osim u domovini. Dobar hardver, dizajn i kamere ipak nisu bile dovoljne da zainteresuju Evropu i druga globalna tržišta za P40 seriju. 

Mate 40 serija će kako stvari stoje, biti vrlo slabo zastupljena na tržištima van Kine. Osim izostanka Play Store-a i Google servisa, Huawei se susreo i sa ograničenom dostupnošću svojeg Kirin 9000 čipa, opet usled američkih sankcija. 

Kompanija je krajem godine prodala i Honor brend kako bi lakše izdržala gubitke. Sve to ne znači da će prestati da ulaže u smartphone biznis i da neće biti nove P50 serije. 

Juče je objavljen zagonetan render modela Huawei P50 Pro. Ne otkriva nam baš previše, ali vidimo prilično elegantnu figuru, waterfall ekran, fizičke dugmiće na desnom boku. Ako se bolje zagledate primetićete i centralno smeštenu rupicu selfie kamere umesto dosadašnjih ovalnih.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.