U aprilu navodno stižu nove verzije AirPods-a Pro i iPhone-a SE

Japanski blog Mac Otakara, inače poznat po relativno tačnim predviđanjima Apple-ovih budućih poteza, objavio je informacije o tome što se u Cupertinu planira za ovo proleće. U aprilu bi, kako kažu Japanci, Apple trebao u prodaju da pusti drugu generaciju bežičnih slušalica AirPods Pro, kao i treću verziju "jeftinog" iPhone-a SE. 

Ove informacije navodno su stigle iz lanca nabavke unutar Kine. True wireless slušalice AirPods Pro neće biti preterano izmenjene, kako kažu ovi izvori, a jedna od promena koju najavljuju je nešto manja kutijica za punjenje. 

Prema informacijama koje su već ranije kružile u javnosti, same slušalice mogle bi da budu kompaktnije, odnosno sa njih bi mogla da bude uklonjena (ili barem donekle smanjena) "stabljika", koja je kod Pro modela i izvorno bila kraća nego na "običnom" AirPods-u. Ostanu li bez te karakteristike, slušalice AirPods Pro postale bi sličnije nekim konkurentskim modelima koje imaju samo glavni deo "okruglog" kućišta koje se smešta u ušnu školjku. 

Kad je reč o iPhone-u SE, izvori iz snadbevnog lanca nemaju tačnijih podataka o tome kako bi on mogao izgledati niti koje bi specifikacije mogao da ima. Ranije se nagađalo o tome da bi neki budući SE trebao dolaziti sa većim ekranom (5,5"), pa bi umesto recikliranja iPhone-a 8, kao u modelu iz 2020. godine, SE za 2021. godinu mogao da dolazi u kućištu modela iPhone 8 Plus. 

To bi značilo da bi se iskoristio dizajn iz 2017. godine, uz vrlo verobatno noviji hardver (iz generacije 11 ili 12). Nije isključeno i da će novi SE zadržati oblik dosadašnjeg 4,7-inčnog modela, ali i da će preći na noviji dizajn ekrana "od ivice do ivice" sa notchem i dijagonalom 6,1" – odnosno da će iPhone SE u 2021. godini reciklirati kućište iPhone-a 11 ili XR.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.