WhatsApp donosi video pozive u desktop verziju

WhatsApp je prošao kroz nekoliko ne baš lepih nedelja nakon što su ga brojni korisnici zbog problema sa privatnošću napustili i počeli mahom da koriste Signal i Telegram za slanje poruka. U WhatsApp-u su potom zaključili kako im trebaju promene, a iako mobilne verzije već neko vreme imaju mogućnost video poziva, verzija WhatsApp-a namenjena računarima tu opciju - nema. 

 
Ipak, počeli su da uvode i to, a beta korisnici javljaju kako je video poziv izuzetno jednostavan za korišćenje. I dalje će se sva usluga temeljiti kao i pre - na telefonskim brojevima, tako da će i za video pozive preko računara biti potrebno imati uparen pametni telefon, prenosi TomsGuide. 
 
Ta promena mogla bi da ih spasi bega ogromnog broja korisnika koji su počeli da napuštaju WhatsApp zbog promena vezanih uz privatnost korisnika aplikacije. Mnogi su bili uvereni kako će njihove poruke biti podeljene sa Facebook-om, a iako su iz WhatsApp-a odlučili da pomere rok za uvođenje novih pravila za privatnost kako bi dopustili korisnicima da pročitaju što se zaista menja, mnogi su već otišli.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.