Apple uskoro predstavlja MagSafe power bank za iPhone 12

Apple je iPhone 12 seriju opremio MagSafe punjenjem, ali i nekim drugim magnetnim dodatcima kojim se korisničko iskustvo podiže na još viši nivo. Izgleda da uskoro stiže još jedan MagSafe dodatak, moguće i najtraženiji od svih. 

MagSafe bežični punjač za iPhone 12 seriju drugačiji je od većine na tržištu jer omogućava istovremeno punjenje i korišćenje uređaja. Uz njega Apple je predstavio i gomilu zaštitnih maski koje se takođe magnetima lepe za uređaj, a zanimljiv je i mini MagSafe novčanik odnosno futrola za kreditne kartice da kad izgubte telefon, izgubite i sve ostalo što vam je važno. 

Uskoro, kažu izvori bliski Appleu, stiže još jedan MagSafe dodatak, kojeg će poželeti mnogi, a naročito oni nikad zadovoljni autonomijom. Naime, Apple je pripremio MagSafe battery pack odnosno prenosnu bateriju koja će se isto magnetima lepiti za poleđinu podržanih modela iPhone-a i tako ih dopunjavati. 

Prototipi su već viđeni, a navodno imaju gumiranu završnu obradu. Apple ga još nije službeno predstavio ali navodno će uskoro. Apple je s tim stvarima još oprezniji sve od fijaska sa AirPower bežičnog multi punjača, kojeg su najavili još sa iPhoneom X, a svetlost dana nikad nije ugledao. Ništa nije službeno ni potvrđeno, ali na ovaj MagSafe battery pack navodno neće trebati čekati toliko dugo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.