HTC predstavio novi telefon - Wildfire E lite

HTC je verovali ili ne, predstavio novi telefon. "Predstavio" je doduše "preuzbudljiv" glagol pa bi verovatno bolje bilo reći da se jednotavno pojavio novi HTC telefon, koji nije nimalo uzbudljiv. 

Nosi ime Wildfire E lite i u pitanju je novi super jeftini telefon ove kompanije koji će kupcima, pod uslovom da ih bude, iz džepova izbiti tek šaku dolara, odnosno tačno 100$. 

Specifikacijama će teško baš izazvati neke požare kako mu ime sugeriše, osim možda ako mu se baterija ne naduva i ne izazove buktinju u bespućima Južne Afrike, gde će ga lansirati. 

Opremljen je 5.45-inch HD+ ekranom, verovatno LCD-om sa 5-megapikselnom kamerom u prostoru iznad ekrana, gde mu je i slušalica poziva. Pozadi su dve kamere – 8MP i 0.3MP. 

Pokreće ga Mediatek-ov Helio A20 s 2GB RAM-a i 16GB proširive data memorije. Taj hardver je verovatno i osnovni razlog zašto ne vrti punu verziju Android-a već Android 10 Go Edition, namenjen najslabijim telefonima. 

Baterija mu je kapaciteta 3000 mAh i to je ono što uz HTC logo najbolje na ovom telefonu, mada im se mora priznati da ima i čitač otisaka na leđima. U svakom slučaju, ne bi se nadali ovom telefonu na ovim prostorima, mada sumnjamo da bi ikoga i zanimao.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.