MWC u Barseloni biće održan krajem juna

MWC u Barseloni prošle godine se nije održao jer je bio planiran tačno u vreme početka pandemije koronavirusa. Ove godine je organizator odlučio da će se sajam ipak održati, ali krajem juna, kad bi epidemiološka situacija trebala da bude povoljnija. 

U međuvremenu su stizale protivrečne informacije i postavilo se pitanje hoće li se sajam uopšte održati. Juče je stigla vest da je GSMA odlučila da će sajma ipak biti, ali sa ograničenjem na 50.000 posetilaca, što je dvostruko manje od broja ljudi koji inače posećuju sajam. 

Još uvek nije jasno po kojim kriterijimima će se odlučivati ko će dobiti ulaznicu, a s obzirom na ograničeni broj posetilaca, upitan je i interes izlagača, kojih će ovoga puta sasvim sigurno biti osetno manje nego prethodnih godina. 

U međuvremenu, tačnije sledeće nedelje, održaće se MWC Shanghai, koji se inače održava leti, tako da se može reći da je GSMA samo zamenila datume. U Šangaju se očekuje oko 20.000 posetilaca, što je takođe redukovano sa inače planiranih 60.000. 

Što se Barselone tiče, moramo izraziti sumnju da će se sajam uopšte održati, a i ako se održi, biće daleko od starog sjaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.