Novi Galaxy A52 i A72 5G na svežim renderima

Samsung se sprema da osveži svoju mega popularnu Galaxy A porodicu telefona sa Galaxy A52 i Galaxy A72 5G uređajima, koje sad gledamo na svežim renderima. Dizajn opet pozajmljuju iz premium Galaxy S serije. 

 Galaxy S serija iz Samsunga možda privlači najviše pažnje i diže najviše prašine, ali najviše novca donosi im njihova Galaxy A serija srednje klase. Izuzetno popularni modeli su A5x i A7x, a ove godine na redu su Galaxy A52 i A72 5G i iz rendera i objavljenih specifikacija, izgledno je da će žariti i paliti segmentom uređaja srenjeg ranga. 

Oba modela će kao i prethodnici dizajnom vući elemente iz premium Galaxy S21 serije sa ekranom tankog okvira i povećim modulom kamere na leđima. 

Za očekivati je da će im kućišta biti od polikarbonata jer kao što smo videli Samsung je plastikom prekrio i leđa Galaxy S21 telefona pa je sasvim logično da i ovi budu od plastike. 

Za Galaxy A52 5G kažu da će ga pokretati Snapdragon 750G s 6/8GB RAM-a, a na leđima će nositi 64MP + 8MP + 12MP + 5MP kamere. Galaxy A72 5G će naravno imati veći ekran, dijagonale 6.7″, quad kameru na leđima, ali i Snapdragon 765 SoC. Oba će podržavati 5G, a stižu sa Android-om 11 i One UI 3.0 interfejsom preko njega. Kad će tačno na bit predstavljeni još se ne zna, ali ako će pratiti prethodnike, mogli bi da budu u aprilu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.