Novi telefon iz Samsung-a ima 7000 mAh bateriju, ali i veliku manu

Samsung je juče predstavio novi telefon imena Galaxy F62, koji u segment uređaja srednjeg ranga donosi ogromnu bateriju kapaciteta 7000 mAh sa 25W brzim punjenjem. Baterija mu nije jedini adut, ali dolazi i sa ključnim nedostatkom. 

Galaxy F62 izgledno će oduševiti sve one kojima baterije nikad dovoljno. Njegova baterija kapaciteta 7000 mAh ponudiće sate i sate autonomije koju ne bi trebalo da bude teško razvući ni na nekoliko dana korišćenja. Punjenje te ogromne baterije ne bi trebalo da traje celu večnost jer podržava 25W brzo punjenje kakvo koristi i kompanijin trenutno najjači telefon Galaxy S21 Ultra. 

Opremljen je i velikim 6.7″ Super AMOLED ekranom u FHD+ rezoluciji u formatu 20:9. Osveženje je ipak standardno od 60Hz. Rupica u ekranu nije prevelika, a ni okvir nije debeo. U rupici po sredini nosi 32MP selfie kameru. 

Na leđima su mu četiri objektiva. Glavni je opremljen 64MP pixel binning senzorom (Sony IMX682), a ima i 12MP ultraširoku kameru, 5MP makro kameru i 5MP senzor dubine. Ispod haube uz tu jaku bateriju ima solidni Exynos 9825 sa 6/8GB RAM-a i 128GB UFS 3.0 data memorije. 

Za razliku od nove Galaxy S21 serije podržava i microSD kartice. Na listi aduta su mu i 3,5mm audio jack i kapacitivni čitač otisaka na boku, po pravilu brži od onog ispod ekrana. 

Iz promo materijala nazire se i njegova najveća mana, a to je dostupnost. Oni koji su među vama bacili oko na njega najverovatnije će morati da odu do Indije, gde će ovaj telefon izgledno i ostati. Tamo će Galaxy F62 koštati ₹25,999 ili oko 345$.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.