OnePlus 9 - procurele specifikacije i fotografije uživo

Bliži se mart i ako je verovati glasinama, tada će OnePlus predstaviti novi model – OnePlus 9, a verovatno i njegovu Pro verziju. Prema najnovijem curenju informacija, OnePlus je ušao u paetnerstvo sa Hasselblad kompanijom, koja će biti zadužena za fotografiju, odnosno kameru, slično kao što Huawei ima deal sa Leicom ili Nokia sa Zeisss-om. 

Kamera ovog modela bi trebala da ima 3x optičko povećanje, a uređaj će definitivno biti pokretan Snapdragon-om 888. Od ostalih detalja treba spomenuti 120 Hz ekran, s mogućnošću korišćenja i 60 Hz opcije za one kojima je baterija prioritet. Ona će inače podržavati 65W standard, što znači izuzetno veliku brzinu punjenja, a posebno je zanimljivo 45W bežično punjenje, što će očito biti osetno brže od klasičnog žičnog punjenja mnogih drugih proizvođača. 

Na kraju donosimo i prve fotografije uživo koje su upravo procurile, a odnose se na model OnePlus 9. Svakako treba videti kako će izgledati Pro verzija, koja će svakako biti zanimljiva, ali verojatno i skuplja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.